Despre noi

Straluceste la fiecare pas cu Nappo Shoes!

Obiectivul nostru principal a fost si continua sa fie realizarea si promovarea pe piata romaneasca si europeana a unor produse de incaltaminte din piele superioara, cu un design deosebit si o calitate mult peste nivelul actual. Identitatea noastra se bazeaza pe o imbinare armonioasa intre clasic si modern, brandul adresandu-se in totalitate femeilor care ascund adevarate dive in spatele subtilitatii stilului personal. Noi credem inainte de toate in eleganta, spiritualitate si rafinament.

Impreuna construim tinute de efect si personalitati puternice de stil. Ce spui, ni te alaturi pe acest drum?

Cum se fabrica pantofii nostri

Ne place sa credem ca industria modei este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care femeia le-a primit. Procesul de creatie a pantofilor Nappo este unul elaborat, complex si ancorat in totalitate in gusturile si preferintele femeii de astazi. Vorbim despre o femeie moderna, frumoasa, spirituala, cu un stil feminin si delicat, care iese in evidenta prin calitati si rafinament.

Studiem cu grija marile tendinte ale lumii, savuram marile podiumuri si selectam cele mai potrivite elemente pentru produsele noastre. Fie ca este vorba despre culori, tesaturi, modele, taieturi si cusaturi, tratam fiecare pantof in parte cu atentie la detalii si minutiozitate. De ce? Pentru ca vrem ca ea, femeia Nappo, sa danseze linistita pe tocuri, sa se plimbe fericita in botine si sa se relaxeze in lumina soarelui in sandalele produse de noi.

Incununam procesul de creatie cu materiale de cea mai inalta calitate, piele naturala, aplicatii si accesorii simple, dar de efect. Cataloagele Nappo ascund surprize dintre cele mai rafinate, pentru femeia care-si exprima personalitatea prin eleganta si stil.

Productie

In spatele unei perechi de sandale cu toc, a unor botine country sau a unor cizme lungi pana peste genunchi, se desfasoara o adevarata lectie de magie, numita tehnic si proces de productie. Nappo se bucura de una dintre cele mai pricepute echipe de producatori de incaltaminte, preocupata in permanenta de calitatea, design-ul si confortul incaltamintei.

Lucreaza doar cu materiale de inalta calitate, cu piele naturala si calapoade special construite pentru un confort maxim la purtare. Atentia este concentrata in permanenta pe client, si nu pe volum sau profit. Obiectivul principal Nappo este crearea unei relatii apropiate cu purtatoarea, cu femeia Nappo, care straluceste atunci cand poarta creatiile noastre. Paleta de culori si catalogul de modele includ nenumarate pagini, pentru ca ne place sa imbratisam tot ce este nou si inovativ.

Vrem ca produsele noastre sa se muleze perfect pe preferintele clientelor noastre, atat din punct de vedere estetic, cat si financiar. Tinem cont de inaltimea lor, greutatea si alura, dar in special de culorile lor preferate si de design-urile lor favorite.

Acum ca ne-ai cunoscut mai bine si stii ca impreuna putem construi tinute de efect si personalitati puternice de stil, ce spui, ni te alaturi pe acest drum?

Ce spun clientele